GEZOCHT BINNEN MIJN NETWERK> SPONSORS VOOR AMEEZING CARNAVALX! DAAR WIL JIJ TOCH OOK BIJ HOREN!


Na twee jaren verplichte ‘rust’ zijn we er weer helemaal klaar voor! Op vrijdag 17 februari 2023 presenteert het Lampegats Gemengd MannenKoor (LGMK) Ameezing CarnavalX. Al eerder kwamen hier honderden meezingers op af, om carnaval in 
#Lampegat samen met ons zingend in te luiden. Wat een gaaf feest!

Wil jij een liedje sponsoren of op een andere manier dit evenement sponsoren stuur mij dan een berichtje! Een productie als deze kunnen wij namelijk alleen met jullie steun uitvoeren. Alvast heel erg bedankt. Er zijn al mooie bedrijven voor gegaan! Wie volgt!

Dit jaar treden we op in #DOMUSDELA, een prachtige locatie in het centrum van Eindhoven. Zingen we tal van liedjes met een tropisch tintje maar uiteraard ontbreken ook onze Nederlandstalige carnavalsnummers niet. Dit alles onder leiding van Wikke van Wershoven samen met onze eigen 10-koppige live band. Een spektakel waar je graag bij wil zijn en bij wil horen!

Wil je meer informatie over deze Ameezing CarnavalX-editie en de mogelijkheid voor sponsoring, met en zonder kaartjes, laat het mij weten. Zit je in #Microlab loop dan even naar de 6e etage achterin als je meer wil weten. Meer algemene info kijk dan op: https://lnkd.in/e-nRM_hT.

Reacties

Populaire posts van deze blog

2012 De start van Bureau Re-Ward

Algemene Ledenvergadering PvdA-Eindhoven 3 december

Uitnodiging Nieuwjaarsborrel zondag 16 januari 2011