Stemmers bedankt voor uw stem!

Namens mezelf wil ik alle stemmers op de PvdA-Brabant bedanken voor hun steun en vertrouwen.

Statenfractie
Terwijl de statenfracties alweer de draad oppakken, maken zij zich op voor de onderhandelingen over eventuele GS-deelname. Gezien de 7 zetels die de PvdA nu blijkt te hebben wordt het zeer spannend of collega kandidaat statenlid uit Eindhoven Paul van Liempd, de nummer 8 op de lijst, deel gaat uitmaken van de Provinciale Statenfractie. Dit zou nog kunnen indien de PvdA een restzetel zou krijgen, deze zijn namelijk nog niet verdeeld. Stel dat de PvdA deel gaat uitmaken van een nieuwe coalitie en een Gedeputeerde zou leveren, zou plek 8 ook in aanmerking komen voor een zetel in de Provinciale Staten. Ik hoop dan ook op een positieve uitkomst ten aanzien van de zetel voor Paul. Goed voor Eindhoven.

Eerste Kamer
De samenstelling van de Eerste Kamer zal pas op 23 mei definitief zijn. Het wordt zeer spannend of de coalitie of de oppositie een meerderheidszetel (de 38ste) weet te behalen. Uiteraard hoop ik dat deze zetel bij de oppositie terecht gaat komen.

Campagneteams
Verder gaat mijn dank uit naar alle vrijwilligers van het Eindhovense- en Brabantse campagneteam. Zij hebben zich allen weer met hart en ziel ingezet tijdens de afgelopen campagneperiode. Door weer en wind en op onmogelijke tijden. Een pluim hebben ze absoluut verdient.

Tot slot
Helaas hebben wij moeten vernemen dat één van onze Eindhovense actieve leden plotseling opgenomen is in het ziekenhuis. Ik wens de direct betrokken familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Dit gebeuren brengt de politiek direct weer in het juiste perspectief.

Reacties

Populaire posts van deze blog

2012 De start van Bureau Re-Ward

Algemene Ledenvergadering PvdA-Eindhoven 3 december

Lijsttrekkersdebat bij Omroep Brabant