Handige kandidaten gezocht die liever werken dan studeren!

Voor Profile Heuver zoeken wij voor de locaties Apeldoorn, Enschede, Nijverdal, Hoogeveen, Veendam en Venlo:

Aankomend bandenmonteurs trucks & landbouwvoertuigen

Ervaring is niet nodig, wel een rijbewijs (of je bent er mee bezig)!

Volgens de bandenmonteurs die wij spraken bij Profile is de afwisseling en het regelmatig onderweg zijn het mooie van dit werk. Dit geeft een gevoel van vrijheid. Men werkt namelijk niet alleen in de werkplaats maar ook op locatie. Het ene moment vervangt de monteur bij een boerderij de banden van een groot landbouwvoertuig, daarna bij een transportbedrijf de banden van een grote truck. Men werkt dus met allerlei soorten en maten banden en ondertussen levert hij/zij een bijdrage aan de verkeersveiligheid, hoe mooi is dat!

De aankomende monteurs leren hoe ze (zeer) grote banden gaan vervangen, repareren en later ook uitbalanceren. Omdat het over grote banden gaat wordt er meestal gebruik gemaakt van een heftruck of andere apparatuur.

De kandidaten die wij zoeken zijn gek op grote voertuigen, steken graag de handen uit de mouwen, zijn fysiek sterk en gaan graag op pad. Klantvriendelijk zijn is natuurlijk wel belangrijk en de kandidaat moet zich redelijk in de Nederlandse taal kunnen redden (of extra training willen volgen) want hij/zij gaat in de toekomst alleen op pad.

Als arbeidsmarktcoaches gaan we uitgebreid in gesprek en begeleiden we de kandidaten in dit traject naar werk. We informeren hen uitgebreid en zullen kandidaten alleen voorstellen als we zeker zijn dat ze gemotiveerd zijn om aan de slag te gaan en passen bij Profile Heuver. We helpen ze dan waar nodig in de voorbereiding of gaan met ze mee op gesprek. Zo hielpen we o.a. al diverse medewerkers uit de horeca, ict, zorg, evenementenbranche en bouw naar een baan als monteur in de techniek maar ook andere werkzoekenden (van statushouders tot ouderen) die de techniek (weer) in willen. Aandacht is het sleutelwoord!

Ben jij zelf degene met interesse of ken je iemand voor deze functie? Vraag dan nu de uitgebreide informatie voor de kandidaat op bij Metechnica en we brengen u in contact met de arbeidsmarktcoach van Metechnica in uw regio.

Kijk op Vacatures in de Technische Installatiebranche (metechnica.nl of bel naar: 040-760 13 40


Reacties

Populaire posts van deze blog

2012 De start van Bureau Re-Ward

Algemene Ledenvergadering PvdA-Eindhoven 3 december

Uitnodiging Nieuwjaarsborrel zondag 16 januari 2011