Lijsttrekkersdebat bij Omroep Brabant

Aanwezig bij debat lijsttrekkers Omroep Brabant
Vandaag was ik net als de lijsttrekkers van alle elf deelnemende partijen aan de Provinciale Statenverkiezingen aanwezig in de studio bij Omroep Brabant. Samen met een vijftal andere PvdA'ers hebben we onze lijsttrekker Annegien Wijnands gesteund. Opiniepeiler Maurice de Hond was tevens uitgenodigd om de laatste peilingen te delen met het aanwezige publiek. Zoals het zich nu laat aanzien krijgt de combinatie VVD, CDA en PVV helaas net als in de huidige Tweede Kamer, een kleine meerderheid in Brabant. Dat is slecht voor het economische stabiele en gezellige bourgondische Brabant waar ik voor sta. Vanmiddag is me daarom nog meer duidelijk geworden waarom u komende woensdag 2 maart moet gaan stemmen op de PvdA. Bij voorkeur op de Eindhovense kandidaat Paul van liempd, de nummer 8 op de lijst of mijzelf de nummer 17. De hele uitzending is zondag 27 februari om 11.03u, 16.03u en 21.01 uur te zien op Omroep Brabant TV. De dagen daarna wordt een samenvatting uitgezonden van het debat. Op 28 februari en 1 maart om 11.42u en om 15.42u. Als u goed luistert en kijkt dan ziet u dat er echt wat te kiezen valt.

Bron en foto: Omroep Brabant

Verwachte opkomst dramatisch laag
Volgens Maurice de Hond ligt de verwachte opkomst in Brabant, komende woensdag rond de 41procent. Dat is helaas een erg laag percentage. Voor de PvdA is dit ongunstig. In de peiling staan wij op 2 zetels verlies. Voor een Duurzamer, socialer en eerlijker Brabant niet goed. In de laatste dagen zal ik er dan ook alles aan proberen te doen om onze achterban op te roepen om woensdag te gaan stemmen. Het is hard nodig.

Stem 2 maart PvdA-Brabant!
De PvdA wil werk voor iedereen. Daarom willen wij de economie van Zuidoost Brabant verder versterken, maar wel zo dat iedereen mee kan doen.

De PvdA draagt zorg voor een gezond en veilig Brabant. Zonder overlast van megastallen en vrij van Q-koorts.

De PvdA koestert de natuur in Brabant. De Peel, de Kempen en de Strabrechtse Heide zijn natuurparels. Dit kabinet snoeit met de botte bijl in onze natuur. Dat mag nietgebeuren!

De PvdA bouwt in Brabant aan een duurzame toekomst. Een groot deel van de Essent-gelden moeten naar kleinschalige projecten in het kader van duurzame energieopwekking.

De PvdA maakt Brabant beter bereikbaar. Het moet makkelijker worden om vanuit Eindhoven met de TGV en ICE naar Frankrijk en Duitsland te reizen. Groei Eindhoven Airport mogelijk mits CO2-neutraal.

Stem 2 maart:
Ward Overeem, PvdA lijst 4, plaats 17

Ik hoop op uw stem.

Mij volgen op Twitter kan ook:
http://twitter.com/WardOvereem

Reacties

Populaire posts van deze blog

2012 De start van Bureau Re-Ward

Algemene Ledenvergadering PvdA-Eindhoven 3 december